Portfolio Marcel Houwer

Mijn naam is Marcel Houwer. Ik ben fotograaf sinds 2005; nu ruim 15 jaar. Ik heb het vak geleerd doordat ik in 2001 de nieuwswebsite streekgids.nl ben begonnen. De foto’s die ik toen, en nu nog steeds, maakte waren vooral nieuwsfoto’s. In de loop van de jaren is dit gegroeid tot het maken van evenement, pers, sport, en re-enactment fotografie. Ik vind vooral het maken van actiefoto’s heel erg leuk.

Inmiddels ben ik ook in de wereld van de dronefotografie gestapt. Ik wilde foto’s maken vanuit een ander standpunt en mijn werk vereiste soms ook dat foto’s vanaf grotere hoogte genomen moeten worden.

Dagelijks ben ik bezig met het updaten van Streekgids.nl (het dagelijkse nieuws uit de regio) en het maken van foto’s voor onder andere Streekgids.nl en de fotowinkel Streekgids.net

 1,416 totaal bekeken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.