Foto’s gemaakt tijdens de digitale sponsoravond ‘GROL INSIDE’

GROENLO – Donderdagavond 3 juni vond, als gevolg van de voortdurende Coronapandemie, de eerste digitale Sponsoravond van Grol en het Internationaal Marveldtoernooi plaats. Onder leiding van Eddy van der Ley waren er amusante en leerzame gesprekken tussen personen van de eigen club en uit de (betaald)voetbalwereld. Ook het blok met ondernemers over hun werkzaamheden tijdens de coronacrisis was zeer interessant.

Aan de stamtafel in het Sportcafé ging presentator Eddy van der Ley in gesprek met sidekick Hans Martijn Ostendorp, algemeen directeur van De Graafschap, Bert van Oostveen, directeur van Kenniscentrum Sport en Bewegen, Barry Janssen, van het project van het project ‘Zo Groen Als Grol’, Grolvoorzitter Hans Scheinck, Jos Heutinck, hoofd jeugdopleiding bij Grol, jeugdtrainer Wout Walterbos, met ingang van het nieuwe seizoen assistent-jeugdtrainer bij De Graafschap, Raymond van Meenen, werkzaam bij de KNVB en manager van de Feijenoord Academy, en Luuk Domhof, mede-eigenaar van De Timp BV en Elco Rouwmaat, directielid van de Rouwmaat Groep.

 306 totaal bekeken